Dela nyhet
Viktig info marknadspass
18 aug 2023 0 kommentarer
Nu är vi igång med marknaden. Det var ett rejält tryck redan från start i eftermiddags. Några tips för er som jobbar i morgon och på söndag
Foodcourtkiosken
* Det är en betalterminal som ska kunna hanteras. Bra om minst två av er lär er denna ! Swisch finns också som giltigt betalmedel men även då behövs terminalen. Behövs support så finns nummer att ringa
* Man är i gruppen ansvarig själva för att lagret av varor är fyllt. Kyl och frysvaror finns i blå vagn bredvid A-plan, engångsartiklar finns i container på A-plan, kryddor/dricka/muggar finns i "toapappersförrådet". Se till att ngn har ansvar fylla på.
* Se till att ni har hyfsat tinade hamburgare och hamburgerbröd
* Kaffe hämtar ni i cafeet.
* Sallad till hamburgarna hackas i folkets hus köket
Baguett-fabriken
* Se till att det finns tinat bröd både för er själva och nästa pass. Lör/sön borde det gå ca 200 per dag. Vi har dem i kylen i kiosken så bara mata på.
* Peston tog slut nu på fredag kväll - kolla tidigt så att det finns ny på gång.
* Vill man vara riktigt effektiv så låt en person göra en typ av baguett, dvs fördela jobbet smart.
I övrigt finns instruktioner.
Lycka till!
Kommentarer